آنالیز شیمیایی

  1. ارزش اکسیداسیون ، اسانس های روغنی-روغن های فرار ،اندازه گیری اوره کمی ، TVN ، اسیدیته-عدد اسیدی-اسیدهای چرب آزاد
  2. حلالیت-سوربیتول جامد ،حلالیت در اتانول بتاکاروتن ، حلالیت در آب بتاکاروتن ،حلالیت در روغن های گیاهی بتاکاروتن ،حلالیت درحلال های مورد نظر-کلروفیل ها ، حلالیت درکلروفرم بتاکاروتن
  3. تست شناسایی-تعیین جذب در بتاکاروتن ،تست شناسایی کلروفیل ها ،تشخیص کیفی-پکتین ،تشخیص نشاسته-کیفی در گلوکز مایع
  4. /اندازه ذرات ،اندازه ذرات پودر کاکائو ،اندازه گیری الکل به روش تیتراسیون ،اندازه گیری جذب آب ،اندازه گیری خلوص کولین کلراید و بتائین  ،اندازه گیری قابلیت کف کنندگی
  5. احیا-قند قبل از هیدرولیز،قند اینورت در شکر قهوه ای ،قند کل-سوربیتول جامد ،قند کل-قند بعد از هیدرولیز ،قند معکوس ، قندکل-سوربیتول مایع
  6. اوره تست کیفی و کمی ،آزمون بلیه ،آزمون بودیون ،آسیب دیدگی ،آفت زدگی ،آلفا آمیلاز در تخم مرغ مایع
  7. انیدرید سولفورو به روش تقطیر ،انیدرید سولفورو در آبمیوه و سبزیجات ،انیدرید سولفورو در قند و شکر ،انیدریدسولفورو در شکر قهوه ای ،انیدریدسولفورو در نشاسته – اسید سنجی
  8. باقی مانده الکل های سنگین ،باقی مانده آلدهید ،باقی مانده متانول ،باقیمانده تبخیر ،باقیمانده صابون
  9. چربی با اسید فرمیک- غلات و فراورده ها ،چربی به روش رزگاتلیب ،چربی به روش سوکسله ،چربی به روش هیدرولیز اسیدی-وزن سنجی ،چربی به روش هیدرولیز آمونیاکی-وزن سنجی ،چربی در نشاسته طبیعی یا اصلاح شده
  10. ماده خشک -عصاره خشک-مواد جامد کل ،ماده خشک بدون چربی ،ماده خشک گلوکز مایع ،مخلوط عصاره اتری قلیایی و اسیدی ،مخلوط عصاره اتری قلیایی و اسیدی ،معادل دکستروز در گلوکز مایع
  11. شناسایی-حلالیت-پتاسیم آسه سولفام ،شناسایی سدیم کربوکسی متیل سلولز ،شناسایی کارتینوئید ها ،شناسایی لسیتین
  12. فیبر محلول در شوینده اسیدی ADF،فیبر محلول در شوینده خنثی   NDF ،قابلیت اختلاط الکل با آب ،قابلیت انحلال در آب سرد و آب جوش ،قابلیت پراکندگی و نم پذیری
  13. نقطه اشتعال ،نقطه انجماد شیر ،نقطه آتش ،نقطه دود ،نقطه ذوب ،نقطه سرما
  14. میزان مواد رنگی در ایندیگوتین ،میزان مواد رنگی در بریلیانت بلو،میزان مواد رنگی در سانست یلو،میزان مواد رنگی در کینولین یلو
  15. رطوبت به روش آون گذاری ،رطوبت به روش دین استارک ،رطوبت در روغن و چربی خوراکی ،رطوبت عسل
  16. رنگ در محلول شکر خام ،رنگ کارامل ،رنگ لاویباند ،رنگ مصنوعی زعفران TLC
  17. مواد نا محلول در اسید ،مواد نا محلول در آب-پودر سفید تخم مرغ ،مواد نا محلول در آب برای رنگ مصنوعی مجاز خوراکی ،مواد نامحلول در استن لسیتین ،مواد نامحلول در آب شکر سفید-قندکلوخه ،مواد نامحلول در تولوئن لسیتین

اشتراک گذاری در صفحات اجتماعی

خدمات مرتبط

اسپکتروفتومتری

تعییین خلوص ترکیبات شیمیایی مانند : خلوص اسید فسفریک  ،خلوص آب اکسیژنه، خلوص جوش شیرین ، خلوص سدیم سلنیت و…

کروماتوگرافی

پروفایل آمینواسیدها از قبیل متیونین ،لیزین ،هیستیدین،لوسین،ایزولوسین ،گلیسین ،آسپارتیک اسید و … پروفایل اسیدهای چرب در نمونه های با استخراج…

میکروبی و قارچی

شمارش کلی باکتریها در مواد غذایی شناسایی خانواده آنتروباکتریاسه شناسایی و شمارش سالمونلا ،کلیفرم ها ، استافیلوکوک ، لیستریا و…

تشخیص سرولوژیکی

از بخش های دیگر خدمات باردید نمایید تشخیص بیماریهای طیور مانند : شناسایی و مانیتورینگ تیتر واکسن ویروس آنفلوانزا تایپ A به روش الایزا ، ،شناسایی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست