میکروبی و قارچی

  1. شمارش کلی باکتریها در مواد غذایی
  2. شناسایی خانواده آنتروباکتریاسه
  3. شناسایی و شمارش سالمونلا ،کلیفرم ها ، استافیلوکوک ، لیستریا و …
  4. شناسایی میکروارگانیسم های سرمادوست
  5. شناسایی باکتریهای بیهوازی
  6. شناسایی کلستریدیوم احیاء کننده سولفیت
  7. شمارش اسپور باکتری های گرمادوست بی هوازی
  8. شمارش باکتریهای هوازی مزوفیل یا شمارش کلی میکروارگانیسم ها
  9. شمارش کپک ومخمر در مواد غذایی
  10. شناسایی باکتریهای ترموفیل بی هوازی ( کنسرو کم اسید)
  • یک
  • دو

اشتراک گذاری در صفحات اجتماعی

خدمات مرتبط

تشخیص مولکولی

بیماریهای طیور از قبیل : شناسایی ویروسهای آنفلوانزا تیپ A ،شناسایی ویروس برونشیت،شناسایی ویروسهای مضعف سیستم ایمنی  ، MG,SP,ORT,ART,CAV و…

کروماتوگرافی

پروفایل آمینواسیدها از قبیل متیونین ،لیزین ،هیستیدین،لوسین،ایزولوسین ،گلیسین ،آسپارتیک اسید و … پروفایل اسیدهای چرب در نمونه های با استخراج…

آنالیز شیمیایی

ارزش اکسیداسیون ، اسانس های روغنی-روغن های فرار ،اندازه گیری اوره کمی ، TVN ، اسیدیته-عدد اسیدی-اسیدهای چرب آزاد حلالیت-سوربیتول…

اسپکتروفتومتری

تعییین خلوص ترکیبات شیمیایی مانند : خلوص اسید فسفریک  ،خلوص آب اکسیژنه، خلوص جوش شیرین ، خلوص سدیم سلنیت و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست