
- خدمات آنالیز شیمیایی
این بخش انجام آزمایشات کیفی و کمی ترکیبات شیمیایی مورد نظر در زمینه مواد غذایی بر اساس استانداردهای تدوین شده سازمان استاندارد و غذا دارو وزارت بهداشت و منابع استاندارد جهانی عهدهدار است.
با استفاده از کارشناسان با تجربه در شرایط محیطی مناسب با استفاده از تجهیزات ودستگاههای متنوع و با مواد شیمیایی از کمپانیهای معتبر آزمونهای مورد نیاز شیمی مواد غذایی در این بخش صورت میگیرد که به صنعت مواد غذایی کمک شایان توجهی در ارتقا شرایط اقتصادی و بهداشتی محصولات خود میکند.

کارشناسان متخصص

تجهیزات پیشرفته
اگر درمورد روند انجام کار، هزینهها، مشاوره رایگان و یا همکاری با موسسه پرتوبشاش دانش گستر سوالی دارید در ساعات اداری با کارشناسان ما در تماس باشید.
انجام آزمونهای اندازهگیری چربی، خاکستر، رطوبت، پروتئین، نمک، رنگ مصنوعی، آزمونهای لازم جهت جدول ارزش تغذیهای، بریکس، کدورت سنجی، رنگ، ویسکوزیته، ضریب شکست و … بر روي انواع مواد غذایی و مکمل ها از قبیل انواع خوراك دام و طیور و آبزیان، انواع کمپوت ها و کنسروها، انواع ترشیجات و شوريجات، نوشیدنیها و عرقیات و دمیها، مکملهای غذایی و ورزشی و … توسط پرسنل مجرب و با استفاده از تجهیزات مدرن در کوتاهترین زمان ممکن در این بخش انجام میشود.
- سوالات متداول
آزمونهای رنگ مصنوعی با استفاده از روش کروماتوگرافی نازک لایه TLC و قدرت رنگ دهی زعفران از جمله مهمترین آزمونهای تعیین کیفیت زعفران است که در آزمایشگاه پرتوبشاش انجام میشود
تعیین پارامترهای شیمیایی کیفیت و بیضرری گوشت و محصولات پروتئینی و سایر محصولات در این بخش انجام میشود. از آن جمله میتوان به آزمونهای تعیین میزان آب – پروتئین -چربی و نیترات سدیم و پلی فسفاتها که به عنوان افزودنی در محصولات پروتئینی استفاده میشود اشاره کرد
در این آزمایشگاه بر اساس دامنه تعریف شده بیش از ۲۰ روش گراویمتری (وزن سنجی) اسپکتروفتومتریک و تیتراسیون در پروتین خام و چربی خاکستر رطوبت فیبر مواد معدنی و نمکها در محصولات مخلوط حیوانی و همچنین پرمیکس ها و … بهطور روزمره استفاده میشود.
- بروشورها
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.
- هر سوالی دارید از ما بپرسید
- بروشورها
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.
آیا نیاز به مشاوره دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر و کسب مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.