kromatography07

 این بخش انجام آزمایشات کیفی و کمی ترکیبات شیمیایی مورد نظر در زمینه مواد غذایی بر اساس استانداردهای تدوین شده سازمان استاندارد و غذا دارو وزارت بهداشت و منابع استاندارد جهانی عهده‌دار است.

 با استفاده از کارشناسان با تجربه در شرایط محیطی مناسب با استفاده از تجهیزات ودستگاه‌های متنوع وبا مواد شیمیایی از کمپانی‌های معتبر آزمون‌های مورد نیاز شیمی مواد غذایی در این بخش صورت می‌گیرد که به صنعت مواد غذایی کمک شایان توجهی در ارتقاء شرایط اقتصادی وبهداشتی محصولات خود می‌کند.

کارشناسان متخصص

کارشناسان متخصص

آین آزمایشگاه با بکارگیری مجرب ترین کارشناسان با کیفیت ترین خدمات را برای مشتریان ارائه میدهد.
تجهیزات پیشرفته

تجهیزات پیشرفته

تمامی تجهیزات بکار گرفته شده از آخرین تکنولوژی‌های موجود درزمینه ازمایشگاه مواد غذایی می‌باشد.

اگر درمورد روند انجام کار، هزینه‌ها، مشاوره رایگان و یا همکاری با موسسه پرتوبشاش دانش گستر سوالی دارید در ساعات اداری با کارشناسان ما در تماس باشید.

انجام آزمون‌های اندازه‌گیری ویتامین‌های محلول در آب و چربی از قبیل B9،B7،B6،B5،B3،B2،B1،A، K،E،D3،C،B12، نگهدارنده ها و شـیرین کننده‌های مصـنوعی، قندهاي الکلی، پروفایل اسـیدهاي چرب، اسـترول گیاهی، پروفایل اسیدهاي آمینه از قبیل آرژنین، آسـپارتیک اسید، گلوتامیک اسید، فنیـل آلانین، لیـزین، متیونین، آلانین، تیروزین، والین، لوسـین، ایزولوسـین، سـرین و… با تجهیـزات HPLC و GC بر روي انواع مواد غـذایی و مکمل ها از قبیل فراورده‌های لبنی، شیر خشک ها، ضدعفونی کننده‌ها، روغن‌ها و… توسط پرسنل مجرب و با استفاده از تجهیزات مدرن  در کوتاه‌ترین زمان ممکن در این بخش انجام می‌شود.

آزمون هیدروکسی متیل فورفورال در عسل -فعالیت دیاستازی -رطوبت عسل -پرولین از جمله آزمون‌های مهم در تست تقلبات عسل می‌باشند که در آزمایشگاه پرتوبشاش با دقت و صحت کامل انجام می‌شود.

برای آزمون‌های کیفی امگا ۳ و ۶ از روش گاز کروماتوگرافی (GC) و تحت عنوان آزمون‌های پروفایل اسیدهای چرب‌بر اساس پروتکل‌های رفرانس استفاده می‌شود.

این آزمایشگاه درصدد است که با تهیه دستگاه LC/MS/MS نسبت به راه‌اندازی آزمون‌های اندازه‌گیری بقایای انتی بیوتیکی و افت کش‌ها در طیف وسیعی از محصولات خوراکی بر اساس نیاز کشور اقدام نماید.

برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.

برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.

آیا نیاز به مشاوره دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر و کسب مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

" EPA , DHA در نمونه های بدون نیاز به استخراج "

" EPA , DHA در نمونه های نیاز به استخراج "

B3 ( نیاسین یا نیکوتین اسید )

فولیک اسید (ویتامین B9)

(کلسیم پروپیونات)شناسایی

" تارتاریک اسید "

" سیتریک اسید "

" لاکتیک اسید "

" مالیک اسید "

Aویتامین

K1 ویتامین

(ماده اولیه) B12 ویتامین

B6 ویتامین

BHA

BHT

"CLA در نمونه های بدون نیاز به استخراج "

"CLA در نمونه های نیاز به استخراج "

Free Glycerol

"Gamma linolenic acid در نمونه های بدون نیاز به استخراج "

"Gamma linolenic acid در نمونه های نیاز به استخراج "

MSM

"Omega-3 Fatty acids در نمونه های بدون نیاز به استخراج "

"Omega-3 Fatty acids در نمونه های نیاز به استخراج "

s-limit

TBHQ

اتانول کفیر

اتانول گلاب

اتیل پارابن

اتیلن گلایکول

استرول تام در چربی شیر بدون آب

استرول تام و خاص در روغن ها

استئاریک اسید/اسید آزاد

اسید بنزوییک و اسید سوربیک در دوغ

اسید بنزوییک و اسید سوربیک در فرآورده های لبنی

اسید بنزوییک و اسید سوربیک در میوه ها و سبزیجات

ال کارنیتین

ایزولوسین

ایزومالت (HPLC)

اینوزیتول

اینوزیتول (HPLC)

آرژنین

آسپارتام

آسپارتیک اسید

آسپارژین

آسه سولفام

آکریل آمید

آلانین

بتا کاروتن

بیوتین (ویتامین B7)

پروپیل پارابن

پروپیل گالات (PG)

پروپیلن گلایکول

"پروفایل اسید چرب در نمونه های بدون نیاز به استخراج "

"پروفایل اسید چرب در نمونه های نیاز به استخراج "

پروفایل آمینواسیدها

پرولین

پلی گلیسرول (GC)

"پنتوتنیک اسید (ویتامین B5) "

تائورین

تعیین میزان ایزوپروپیل الکل در زانتان گام

تولوئن آنتی اکسیدان

تیامین B1)

تیروزین

خلوص اتانول

خلوص متانول

خلوص وانیلین (HPLC)

رنگ مصنوعی در زعفران

ریبو فلاوین (ویتامین B2)

زایلیتول

زایلیتول (HPLC)

ساخارین

ساکارز (HPLC)

ساکارز با GC

سرین

سوربیتول

سوربیتول (HPLC)

سیستئین

فروکتوز (HPLC)

فروکتوز با GC

فنیل آلانین

کاتچین

کافئین در چای

کافئین در قهوه

گلایسین

گلوتامین

گلوکز (HPLC)

گلوکز با GC

گلوکزامین

گلوکورونولاکتون

گلیسرین

گلیسیرزیک اسید

لاکتوز در شیر و شیر خشک با GC

لاکتیتول (HPLC)

لوسین

لیزین

مالتوز (HPLC)

مالتوز با GC

مالتیتول

مالتیتول (HPLC)

مانیتول

مانیتول (HPLC)

متانول گلاب

متیل پارابن

متیونین

ملاتونین

ملامین

منو سدیم گلوتامات (MSG)

ناتامایسین در پنیر

والین

ویتامین B5 (ماده اولیه)

ویتامین D

ویتامین E (توکوفریل استات)

ویتامین K3

ویتامینE

هیستامین

هیستیدین

"Lipid Source در استبیلایزر "