
- خدمات آزمون کروماتوگرافی
این بخش انجام آزمایشات کیفی و کمی ترکیبات شیمیایی مورد نظر در زمینه مواد غذایی بر اساس استانداردهای تدوین شده سازمان استاندارد و غذا دارو وزارت بهداشت و منابع استاندارد جهانی عهدهدار است.
با استفاده از کارشناسان با تجربه در شرایط محیطی مناسب با استفاده از تجهیزات ودستگاههای متنوع وبا مواد شیمیایی از کمپانیهای معتبر آزمونهای مورد نیاز شیمی مواد غذایی در این بخش صورت میگیرد که به صنعت مواد غذایی کمک شایان توجهی در ارتقاء شرایط اقتصادی وبهداشتی محصولات خود میکند.

کارشناسان متخصص

تجهیزات پیشرفته
اگر درمورد روند انجام کار، هزینهها، مشاوره رایگان و یا همکاری با موسسه پرتوبشاش دانش گستر سوالی دارید در ساعات اداری با کارشناسان ما در تماس باشید.
انجام آزمونهای اندازهگیری ویتامینهای محلول در آب و چربی از قبیل B9،B7،B6،B5،B3،B2،B1،A، K،E،D3،C،B12، نگهدارنده ها و شـیرین کنندههای مصـنوعی، قندهاي الکلی، پروفایل اسـیدهاي چرب، اسـترول گیاهی، پروفایل اسیدهاي آمینه از قبیل آرژنین، آسـپارتیک اسید، گلوتامیک اسید، فنیـل آلانین، لیـزین، متیونین، آلانین، تیروزین، والین، لوسـین، ایزولوسـین، سـرین و… با تجهیـزات HPLC و GC بر روي انواع مواد غـذایی و مکمل ها از قبیل فراوردههای لبنی، شیر خشک ها، ضدعفونی کنندهها، روغنها و… توسط پرسنل مجرب و با استفاده از تجهیزات مدرن در کوتاهترین زمان ممکن در این بخش انجام میشود.
- سوالات متداول
آزمون هیدروکسی متیل فورفورال در عسل -فعالیت دیاستازی -رطوبت عسل -پرولین از جمله آزمونهای مهم در تست تقلبات عسل میباشند که در آزمایشگاه پرتوبشاش با دقت و صحت کامل انجام میشود.
برای آزمونهای کیفی امگا ۳ و ۶ از روش گاز کروماتوگرافی (GC) و تحت عنوان آزمونهای پروفایل اسیدهای چرببر اساس پروتکلهای رفرانس استفاده میشود.
این آزمایشگاه درصدد است که با تهیه دستگاه LC/MS/MS نسبت به راهاندازی آزمونهای اندازهگیری بقایای انتی بیوتیکی و افت کشها در طیف وسیعی از محصولات خوراکی بر اساس نیاز کشور اقدام نماید.
- بروشورها
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.
- هر سوالی دارید از ما بپرسید
- بروشورها
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.
آیا نیاز به مشاوره دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر و کسب مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
- آزمون کروماتوگرافی