
- خدمات تشخیص میکروبی
با توجه به اهمیت مسائل اقتصادی و بهداشتی ضرورت اقدامات کنترلی در زمینه بهداشت مواد غذایی مورد مصرف در صنعت بیش از پیش به چشم میخورد.
بخش میکروب شناسی انجام ازمایشات کیفی و کمی عوامل میکروبی مورد نظر در زمینه مواد غذایی بر اساس استانداردهای تدوین شده سازمان استاندارد و غذا دارو وزارت بهداشت و منابع استاندارد جهانی عهده دار است .این بخش عملیات تشخیص آزمایشگاهی عوامل مهم باکتریایی و قارچی مواد غذایی را بصورت مستقیم با کشت باکتری و جدا سازی و شتاسایی آنها در محیط های اختصاصی و تفریقی بعهده دارد.

کارشناسان متخصص

تجهیزات پیشرفته
اگر درمورد روند انجام کار، هزینهها، مشاوره رایگان و یا همکاری با موسسه پرتوبشاش دانش گستر سوالی دارید در ساعات اداری با کارشناسان ما در تماس باشید.
انجام آزمونهای شمارش کپک و مخمر، شمارش کلی میکروارگانیسمها، شناسایی باکتریهای اشرشیاکلی، کلیفرم، سالمونلا، استافیلوکوك اورئوس، سودوموناس، انتروکوك رودهای، اسپورهای هوازی و بیهوازی و… بر روي انواع مواد غذایی و دارویی از قبیل محصولات پروتئین دامی، خرما، انواع ادویه، مکملهای غذایی و ورزشی و… توسـط پرسنل مجرب و با استفاده از تجهیزات مدرن در کوتاهترین زمان ممکن در این بخش انجام میشود.
- سوالات متداول
بلی در این آزمایشگاه بر طبق دستورالعملهای استاندارد از سوش های میکروبی تهیه شده از مراکز علمی شناخته شده مانند انستیتو پاستور و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی استفاده میشود.
در این آزمایشگاه محیط کشتهای مورد استفاده از نظر فاکتورهایی مانند مشخصات ظاهری- بررسی وجود آلودگی- ظرفیت مغذی بودن -ظرفیت مهارکنندگی و … بر اساس استانداردهای معمول موردبررسی قرار میگیرند.
بلی این آزمایشگاه در آزمونهای مقایسهای بین آزمایشگاهی به طور سیستماتیک با موفقیت شرکت نموده واز رتبه بسیار خوبی هم برخوردار بوده است.
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید
- بروشورها
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.
- هر سوالی دارید از ما بپرسید
- بروشورها
برای مشاهده آسان همه خدمات پیشنهادی، بروشور ما را مشاهده کنید.
آیا نیاز به مشاوره دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر و کسب مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
- بخش میکروبی